Vaterpolisti Galeba u subotu očekuje gostovanje u Zagrebu kod istoimenog domaćina. Nakon dvije uzastopne utakmice bez poraza, makarski „bijeli“ u glavnom gradu traže nastavak pozitivnog niza.

Prošli tjedan Galeb je u svom bazenu dočekao POŠK, koji je u sezonu ušao odlično te se utaborio u vrhu prvenstvene ljestvice. Makarani su pak prvenstveno natjecanje otvorili prilično skromno (ukupan omjer prije utakmice sa Splićanima bio je 1-2), pa se smatralo da bi u ovom susretu dobar bio i bod. Upravo tako je i bilo.

Galeb je odigrao vrlo dobru utakmicu te je na kraju uspio ostati neporažen. Vremena za odmor nema, jer već u subotu na rasporedu je utakmica protiv Zagreba. Riječ je o momčadi koja se trenutno zauzima četvrto mjesto, no ima tek jedan bod manje od lidera POŠK-a (ispod njega imamo čak tri momčadi s 9 bodova na kontu, a to su Jadran Kostrena, Zagreb i Bellevue.

Oglas

U prošlom kolu Zagrepčani doživjeli poraz kod Bellevue-a (10:8), a u susretu s Galebom vide šansu za popravak dojma. Galeb pak želi pokazati da bod protiv POŠK-a nije bio trenutni bljesak i da može pružati dobre igre u kontinuitetu.
MD/ foto MD ( ilustracija)