Novo vrijeme Apfel upisalo je poraz od Crnice u 16.kolu 1 HMNL, na kraju su domaćini na šibenskom Baldekinu zasluženo slavili rezultatom 3:1.

U uvodnih 10 minuta gledala se čvrsta igru gdje se teško dolazilo do izglednijih prilika. Bilježi se tek situaciju iz 4. minute kada udarac Brkića s 10 metara vratar Bilić odbija u korner. U 11. minuti Stojković je lijepo prošao kroz obranu gostiju, proigrao na desnoj strani Matijevića čiji udarac brani Bašković. U 13. minuti Osredkar je vrlo dobro pucao nakon kornera, no Bilić atraktivnom intervencijom odbija u korner. U 14. minuti Crnica dolazi do prednosti. Gosti su izgubili loptu duboko u svojoj polovici, a to kažnjava Šamija i sa 8-9 metara zabija za 1:0! U sljedećoj minuti gosti su dvaput zaprijetili preko Horvatha i Jelavića, no Bilić je siguran na golu Crnice. U 18. minuti burno su reagirali gosti kada se suci nisu oglasili nakon pada Pulinha u protivničkom kaznenom prostoru. Do kraja poluvremena nije bilo većih uzbuđenja, te se na odmor otišlo s minimalnom prednošću Crnice.

U nastavku je na gol gostiju stao Herceg, a kao i u prvom poluvremenu tako smo i u nastavku dugo čekali na prvu ozbiljniju situaciju. U 28. minuti Jelavić je izgubio loptu, a Vuković se s lijeve strane sjurio sam prema Biliću, no puca tik uz suprotnu vratnicu. No samo nekoliko trenutaka kasnije Šibenčani dolaze do povećanja prednosti. Perić je s lijeve strane ubacio pred gol gdje Vuković zabija za 2:0! No gosti vrlo brzo uzvraćaju. Pulinho je ostao sam s desne strane i efektno od grede zabio za 2:1! U 32. minuti Jelavić je lijepo prošao po desnoj strani, no njegov udarac Bilić atraktivno brani. Vrijedi spomenuti i da je Crnica od 32. minute u bosnusu s 5 akumuliranih prekršaja. U 34. minuti gledamo pravu opsadu gola Crnice, gdje su se domaći grčevito branili, no na koncu je ipak izostao kvalitetniji udarac prema golu Bilića. U sljedećoj minuti velika prilika se ukazala Šibenčanima, Šamija je s desne strane ostao sam pred Hercegom koji upisuje veliku obranu. U 37. minuti Crnica ima lijepu priliku iz kontre 3 na 2, no u završnici je umjesto udarca odigrano loše dodavanje na drugu vratnicu za Šamiju. U 38. minuti gosti prelaze na igru s Rodrigom u ulozi golmana-igrača, no Šibenčani se vrlo dobro brane ne dozvolivši gostima da ozbiljnije zaprijete. Štoviše, 7 sekundi prije kraja Bilić je nakon jedne obrane poslao loptu u prazan gol gostiju za potvrdu pobjede, 3:1!
Izvor: Crofutsal.Foto: arhiva MD

Oglas