Tvrtka Apfel d.o.o. Makarska već 22 godine priređuje Nagradnu igru 10 artikala za 10 nagrada! u kojoj je glavna nagrada automobil. Ove godine je to Škoda Scala Business..

U igri sudjeluju Apfelovi kupci koji, na svim maloprodajnim mjestima Apfel-a, na jednom ili više računa, kupe 10 različitih artikala. Računi se u posebnim kovertama nagradne igre, ubacuju u prigodne kutije, koje se nalaze na prodajnim mjestima.

Nagradna igra traje od 2. listopada 2021. do 16. siječnja 2022. godine. Prva nagrada je automobil. Ostale nagrade su: električni romobil, vrtna garnitura, mobitel, posteljna garnitura, tablet, pribor za jelo za 6 osoba, poklon bon Apfel Supermarket i poklon bon Apfel Sitni inventar/Ugostiteljska oprema.

Oglas

Pravila igre su uvijek ista i kupci su naviknuti na ovu igru, pa ona ima odličan odaziv – preko 40 tisuća ubačenih nagradnih koverata, s dvostruko više računa.

Veliko izvlačenje sretnih dobitnika automobila i ostalih nagrada će se održati Supermarketu u subotu 22.siječnja 2022. godine.
MD/foto Apfel