Svi oni koji se bave organizacijom događanja na otvorenom jako dobro znaju kako se protiv svega može boriti ali protiv čudljivog vremena ne.

Premda su iz DHMZ-a cijeli dan stizala uvjeravanja kako će kiša pasti tek nešto prije ponoći, nebo je ipak učinilo po svom i otvorilo se u Čovićima taman na kraju poetskog predjela koje je publici priredio antologijski pjesnik Mile Pešorda.

Glumci HNK Šibenik, koji su trebali odigrati predstavu ‘Leda’ Miroslava Krleže u režiji Borisa Svrtana nisu krili svoje razočaranje što će publiku morati ostaviti kratkih rukava, a ništa manje nisu bili tužni ni vjerni posjetitelji kKuTz-a koji su se do posljednjeg trenutka nadali kako će uspjeti odgledati taj kazališni komad prije kiše.

Oglas

Pretposljednje događanje ovogodišnjeg kKuTz-a na rasporedu je ovog petka, 09.08., u Sridi sela, gdje stiže predstava ‘Dekorater’ u izvedbi Kazališne grupe ‘Lectirum’ iz Zagreba sa sjajnim Goranom Grgićem, Ksenijom Pajić i Ines Bojanić a u sklopu proznog predjela gošća je Marina Vujčić.
R. I