Nakon savjetovanja i konzultacija sa građanima te obilaska terena danas je prema gradu Makarskoj upućeno niz prijedloga. Upućeni su dopisi prema odboru za promet i komunalni pogon grada Makarske. Evo što Mjesni odbor traži od Grada…

Navedeno je nekoliko zahvata i odluka, pa se tako traži izmicanje stupa javne rasvjete u ulici Ante Starčevića (parking kod ljekarne Falak), izmjena regulacije prometa u ulici put Požara, Hvarskoj ulici i ulici sv. Florijana ( navedene ulice su dvosmjerne, ali bez mogućnosti mimoilaženja dva automobila), postavljanje pješačkog prijelaza na glavnom putu za Veliko Brdo, uređenje nogostupa u ulici Kralja Petra Krešimira (kod Biokovke) i u Vukovarskoj ulici, uređenje i opremanje dječjeg parkića na Zelenci, postavljanje pet stupića na raskrsnici Vukovarske ulice i Ulice Stari velikobrdski put, izmicanje autobusnog stajališta kod osnovne škole na Zelenci zbog sigurnosti djece, te postavljanje stupića u ulici Mate Vladića.

– Nakon dobivene povratne informacije od grada Makarske o istoj ćemo vas izvjestiti, stoji u objavi poslanoj medijima koju potpisuju predsjednik Thomas Mravičić i potpredsjednica Nera Drlja.

Oglas

M.D./foto M.D.