Dvojica muškaraca teško su ozlijeđeni u nesreći koja se sinoć u 1:15 dogodila u Makru, gdje je trajalo druženje nakon finala tradicionalnog turnira u balotama. Neslužbeno, do nesreće je došlo nakon što je vozač taksija izišao iz vozila, a koje je potom krenulo samo od sebe i pokosilo dvoje posjetitelja. Uz njih je još jedna osoba zadobila lakše ozljede.

Evo što su za Makarska danas kazali iz Policijske uprave Splitsko-dalmatinske:

-Izvršenim očevidom utvrđeno je kako 39-godišnji vozač osobnog automobila napustio vozilo, a da prethodno nije poduzeo sve potrebne mjere kojima se sprječava da vozilo samo krene s mjesta na kojem je parkirano ili zaustavljeno te je iz toga razloga došlo do samopokretanja navedenog osobnog automobila vožnjom unaprijed, te je tom prilikom udarilo u drugo parkirano osobno vozilo nakon čega se nastavilo nekontrolirano kretati istim smjerom da bi tom prilikom udarilo u dvije osobe te ih odbacio na travnatu površinu ispod razine ceste, također je osobno vozilo udario u još jednu osobu.

Oglas

U ovoj prometnoj nesreći dvojica 47-godišnjaka su zadobila teške tjelesne ozljede (nisu životno ugroženi) te su hospitalizirani u KBC Split dok je 31-godišnjak zadobilo lakšu tjelesnu ozljedu.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu protiv 39-godišnjeg vozača slijedi podnošenje kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu – potvrdili su iz PU splitsko-dalmatinske.
M. D. /foto:čitatelj