I četvrtu utakmicu za redom Zmaj je odigrao bez pobjednika. U 15. prvenstvenom kolu 3. HNL Jug Makarani su remizirali kod kuće protiv dubrovačkog GOŠK-a, u čvrstoj utakmici u kojoj su propustili nekoliko izrazitih prilika. Bio je ovo i debi trenera Darka Vlatkovića na Zmajevoj klupi.

U prvom poluvremenu nije bilo puno toga za zabilježiti. Gosti su jednom zaprijetili, ali udarac Topuzovića vratar Zmaja Jurić odbija u korner.

Na odmoru domaći trener Vlatković mijenja nekolicinu igrača i Zmaj je u drugom poluvremenu bio puno opasniji. Prvu pravu priliku propustio je na ubačaj Gojaka, Kovačić čiji udarac glavom vratar Kristić odbija u polje. Samo nekoliko minuta kasnije ponovno su isti akteri u prilici promijeniti rezultat. Gojak je odlično pronašao Kovačića, ali njegov udarac ne pogađa okvir gostujućeg gola.

Oglas

Dubrovčani su uzvratili preko Fadića čiji udarac s 20-tak metara završava visoko preko gola. Ipak najbolje dvije prigode na utakmici propustio je Ševko Okić. Udarac Gojaka odbija se od bloka gostiju do Okića koji s 5-6 metara ne pogađa okvir gostujućeg gola. Drugu veliku priliku isti igrač nije iskoristio kada je na asistenciju Kovačića uputio udarac, ali Kristić svojom obranom odnosi bod u Dubrovnik.

Zmaj nema vremena za odmor. Već u utorak gostuje u Unešiću, gdje se igra odgođeni susret 14. kola.

MD / foto HRNK Zmaj