Momčad Neretvanca zasluženo je nanijela i četvrti prvenstveni poraz Zmaju i tako potvrdila dobru formu ostvarivši svoju četvrtu uzastopnu pobjedu.

Prvi ozbiljniji ulazak domaćina u kazneni prostor Zmaja završio kaznenim udarcem. Igrala se 16, minuta a neoprezno je rukom igrao Božić. Iako je Bartulić pročitao Deaka, ipak njegov šut od vratareve ruke završava u mreži za vodstvo Neretvanca.

Uzvratio je Zmaj ali udarci Kovačića u 19. i Rudelja u 25 minuti odlaze pored gola. Nakon toga u 40. minuti Zmaj je morao poravnati rezultat. Kovačević je idealno uposlio Kovačića čiji udarac s 6-7 metara izvanredno brani Franko.

Oglas

Nakon desetak minuta igre u drugom poluvremenu Neretvanac je povećao svoje vodstvo. Izgubljenu loptu od obrane Zmaja na dvadesetak metara od svog gola prihvaća Topić koji mirno pogađa ispod nemoćnog Bartulića.

Konačan rezultat postavio je u 78. minuti Popić. Duga napucana lopta preskače obranu „crvenih“ i dolazi do Bačića koji lijepo upošljava strijelca Popića kojemu s pet metara nije bilo teško matirati Bartulića.

Iduće kolo na rasporedu je već za tri dana, Zmaj igra s Neretvom u Pločama zbog suspenzije terena u Metkoviću.
MD/foto HRNK Zmaj