Pljeskom su gledatelji na GSC Makarska ispratili igrače Zmaja nakon današnje pobjede nad gostujućom momčadi iz Ploča.

Pogodak vrijedan tri boda postigao je Fatjon Bunjaku u 23. minuti. Bila je to odlična akcija domaće momčadi. Gojak je pronašao Bobana a ovaj produžuje do Katića koji ubacuje za Bunjakua a ovaj potonji s pet-šest metara u padu pogađa mrežu Vukanovića.

Zmaj je dobrom igrom stvorio još nekoliko odličnih prigoda pred vratima Pločana ali rezultat se nije mijenjao do kraja susreta.

Oglas

Zmaj je u prvoj utakmici nastavka prvenstva gledateljima pokazao i svoja nove igrače koji su došli u ovome prijelaznom roku. Tako su se u prvoj postavi trenera Darka Vlatovića našao na golu mladi Luigi Mišević, junior Hajduka koji je došao na posudbu u Makarskub. Zatim Boban i Katić koji su došli iz Sloge, te dva najnovija pojačanja iz KF Trepče Mitrovica Rexhepi i Bunjaku koji je svojim zgoditkom odlučio današnji susret.

MD/ foto HRNK Zmaj

U sljedećem kolu Zmaj gostuje u Klisu.

HRNK Zmaj vs NK Jadran LP 1:0 (1:0)
HRNK Zmaj vs NK Jadran LP 1:0 (1:0)

GSC Makarska, gledatelja 300
Sudac: Matej Čulina (Pridraga)
Strijelac: Fatjon Bunjaku (23´)

HRNK Zmaj: Mišević, Serdarević, Gojak, Boban, Šalinović, Rudelj (od 59. Tomaš), Dam. Rašić, Katić, Bunjaku (od 90.+3 K. Marić), Rexhepi (od 68. Brnić), Dan. Rašić.

NK Jadran LP: Vukanović, Martić, Šutalo, Krstičević, Marić, Kalfić, Stanić (od 46. Primorac), Kordić, Romić (od 61. Raguž), Nikolac, Bubalo.