Makarska škola stranih jezika Lingua u 2020. godini obilježila je tri desetljeća među Makaranima, naučivši generacije i generacije mladih i starijih vještinama stranih jezika. Kako je društvena situacija u 2020.godini, s dolaskom pandemije Covid-19, zakočila čitavo društvo tako je prekinula i programe koje su iz ove škole tada pripremili za svoje sugrađane. Kako su nas obavijestili iz Lingue, sve ono što su planirali lani sada je spremno za ostvarivanje, a u pitanju su besplatni tečajevi za Makarane.

– Tijekom ovih 30 godina u školi se obrazovalo puno djece, mladih i odraslih osoba učeći engleski, talijanski, njemački i druge jezike na što smo neizmjerno ponosni. Planirano je proslaviti 30 uspješnih godina rada nagradivši zainteresirane besplatnim tečajevima stranih jezika a kako je, nažalost, pandemija poremetila planove, će škola će nastojati obilježiti svoj jubilej tijekom ove školske godine – doznajemo iz Lingue.

Planirani besplatni tečajevi su:
1.Besplatno obnavljanje gramatike engleskog jezika za više razrede osnovne škole (od 13.09. – 24.09.)
2.Besplatni dvotjedni tečaj engleskog i talijanskog jezika za odrasle početnike (20.09.-30.09)
O početku sljedećih tečajeva (za predškolce, srednjoškolce i druge jezike) bit ćete obaviješteni na web stranicama ili stranici škole na Facebooku.
Zainteresirani se mogu javiti u prostorije škole ( Obala kralja Tomislava 13) radnim danom.

Oglas

M.D.