Petak, 26 travnja, 2024
NaslovnicaMOZAIKKulturaGradska knjižnica Makarska: Pridružite se Međunarodnom danu darivanja knjigom 14.veljače

Gradska knjižnica Makarska: Pridružite se Međunarodnom danu darivanja knjigom 14.veljače

Gradska knjižnica Makarska ove će se godine uključiti u obilježavanje Međunarodnog dana darivanja knjigom koji se pod krilaticama „Čitam, dam, sretan sam.“ i „Svoju knjigu daruj, tuđe srce obraduj!“ obilježava 14. veljače.

Ovom akcijom darivanja slikovnica i knjiga za djecu želi se uljepšati boravak djeci u bolnicama, domovima zdravlja i drugim ustanovama u kojima se okuplja mnogo djece.

Gradska knjižnica Makarska poziva sve stanovnike Makarske Rivijere, bez obzira jesu li članovi knjižnice ili ne, da doniraju svoje slikovnice i knjige za djecu i mlade koje im više ne trebaju, a mi ćemo donirane knjige proslijediti djeci u Dječjem domu Maestral u Splitu te im na taj način malo uljepšati njihov boravak tamo.

Donacije možete dostaviti u prostorije Gradske knjižnice Makarska na adresi Don Mihovila Pavlinovića 1 (zgrada stare srednje škole, 1. kat) za vrijeme radnog vremena knjižnice, od ponedjeljka do petka od 8 ujutro do 8 navečer te subotom od 9 do 12. Knjige ćemo prikupljati do subote, 13. veljače. Hvala svima unaprijed na sudjelovanju u ovoj akciji – poručili su iz Gradske knjižnice Makarska.
M. D.

- Oglas -