U subotu 27. studenoga 2021. u 16,00 sati, uz paljenje adventskih lampica, u Makarskoj se otvara tradicionalna manifestacija ,,Advent u Makarskoj – Božićni grad 2021” koji uz brojna događanja i veliko klizalište na platou ispred hotela Osejava tik uz more, i ove godine nudi jedinstveni ,,morski” advent – obavještavaju iz Grada Makarske.

Ugostiteljska i blagdanska ponuda bit će raspoređena u 10 adventskih kuća, a u sklopu programa planirani su koncerti, gastro događanja, predstave i dodatni sadržaji za djecu na klizalištu i luna parku.

Ovogodišnja adventska događanja, prilagođena epidemiološkim mjerama koje su na snazi, započinju u subotu 27. studenoga u 16,00 sati uz DJ Spajića, a od 20,00 posjetitelje Božićnog grada u Advent 2021. u Makarskoj uvodi popularni Ante Gelo bend. Sve do 9. siječnja 2022. posjetitelje Božićnog grada u Makarskoj očekuju nastupi klape Iskon, klape Šufit, Guiliana i Diktatora, tribut večeri posvećene Oliveru Dragojeviću, Abbi, Bijelom Dugmetu…..Svoj doprinos ovogodišnjem Božićnom gradu dat će i i domaće snage, a svoje nastupe su potvrdili Gradska glazba Makarska, grupa Adria, klapa Berulia, Roso bend, Fa Tempet i Big bend Makarska,

Oglas

Organizatori su i ove godine mislili na najmlađe koje će posjetiti omiljeni klaun Šarenko i Čarobni animatori, ”Produkcija Z” koja priprema dvije predstave, a poseban program najmlađe očekuje za blagdan sv. Nikole i sv. Luce.

Na zadovoljstvo mnogih, i ,,malih” i ,,velikih” na platou ispred hotela Osejava i ove će godine biti klizalište koje će biti otvoreno svakog radnog dana od 10,00 do 23,00 sata a subotom i nedjeljom do 24,00 sata.

Svi najavljeni programi će se održavati sukladno mjerama i odlukama Stožera civilne zaštite koje će biti na snazi u trenutku održavanja programa – obavještavaju iz Grada Makarska.
MD/ foto MD