Javna ustanova Makarska razvojna agencija MARA nastavlja i u 2021. godini sa aktivnostima pružanja potpore poduzetnicima tijekom COVID 19 krize.

Naime, u 2020. godini za 15 lokalnih poduzetnika pripremili su, i prijavil, i dokumentaciju za ostvarivanje potpore zajma i kredita unutar paketa pomoći gospodarstvu, dakle u prvom ciklusu, u ukupnom iznosu 9.724.270 kn.

– S ovim aktivnostima nastavili smo vrlo intenzivno i u 2021. godini, te su tako pripremljene prijave za novih 13 poduzetnika, od kojih je za sada odobreno njih 8 ukupnog iznosa 2.164.775 kn.

Oglas

Radi se o kreditima HAMAG-BICRO-a prema programu COVID19 zajam za obrtna sredstva. Ukupan iznos prijavljenih sredstava potpore iznosi 3.567.760 kn.

JU Makarska razvojna agencija MARA usluge pripreme i prijave dokumentacije za ostvarivanje potpora zajmova i kredita pruža bez naknade, kao i ostale usluge savjetovanja, pripreme i prijave na ostale programe za ostvarivanje potpore.

Na usluzi smo svim našim poduzetnicima, kako za mjere pomoći, tako i za investicijske programe te ostale projekte unapređenja njihova poslovanja – poručuju iz agencije MARA.

M. D.  /foto MD