Prodaja Andabakovih Bluesun hotela (odnosno Sunce hotela) američkom fondu KSL Capital Partners je, kako doznajemo iz pouzdanih izvora, ipak propala. Kako doznajemo, ugovor je poništen, a naši izvori kažu kako su trenutno pregovori u tijeku s jednim drugim potencijalnim kupcem. Upit o tomu poslali smo i upravi Sunce hotela, no do zaključenja pisanja članka nismo dobili odgovor te ćemo ga objaviti čim ga dobijemo.

Podsjetimo, prije mjesec dana svi su mediji pisali o tomu da Jako Andabak prodaje Sunce hotele te da će Valamar upravljati hotelima. Od glasnogovornice Sunce hotela Stanislave Čuline dobili smo tada odgovor u kojemu se nije demantirala prodaja, no nije ni potvrđena. Rečeno je bilo kako uprava ne komentira novinske napise, s obzirom na to da nema saznanja ni o namjerama pojedinih dioničara da prodaju svoje dionice niti o namjerama bilo kojeg od ulagatelja da steknu dionice Izdavatelja.
– Uprava Izdavatelja redovito će obavještavati javnost u skladu sa svojim zakonskim obvezama čim joj neka od zakonom propisanih informacija postane poznata, navedeno je tad u odgovoru.

Ivona Ćirak /foto Fb

Oglas