Tijekom vikenda predstavnici su političkih stranaka i nezavisnih listi za grad Makarsku prikupljali potpise za gradonačelničke kandidate te za liste za Gradsko vijeće, tako da su građani manje vični društvenim mrežama i na gradskoj rivi imali priliku upoznati se s kandidatima.

Tako su HDZ,SDP i Nezavisna lista Osejava (NLO), te Nezavisna lista mladih, prikupljali potpise za kandidate za gradonačelnika, odnosno gradonačelnicu, dok je Domovinski pokret predstavljao stranački program i prikupljao potpise za županijskog kandidata.

HDZ-ov kandidat za gradonačelnika je aktualni gradonačelnik Jure Brkan, SDP-ov Zoran Paunović, NLO-ov kandidat je Ivana Miočević Franić, dok je kandidat Nezavisne liste mladih Marko Pribisalić.

Oglas

Manje više to su glavni protagonisti s lokalne političke scene koja kreće u utrku za gradonačelničku fotelju te za vijećnička mjesta, no nisu jedini koji su se do sada javno predstavili i čija ćemo imena ponuditi u našoj prvoj predizbornoj anketi. Uz navedene tu je i Mario Marević, nezavisni kandidat za gradonačelnika.

Anketa je, naravno, anonimna. Do izbora još imate vremena donijeti prosudbu, jer na koncu, programi još niti nisu predstavljeni, no vjerujemo da neki sud na osnovu do sada viđenog već imate.

M. D. /foto MD, Facebook

[socialpoll id=”2742447″]