U nedjelju 24. listopada na Gradskom sportskom centru u Makarskoj održan je sada već tradicionalni “7. Makarski miting” povodom Dana grada Makarske. Na mitingu je nastupilo ukupno 11 klubova iz cijele Dalmacije, te susjedne Bosne i Hercegovine, sa preko 300 mladih aletičara.

Atletski klub Sveti Marko se može pohvaliti sa osvojene 24 pojedinačne medalje. Najuspješniji makarski atletičari bili su Duje Čondić sa dva zlatna odličja u utrci na 60 metara i 200 metara i Stipe Grubišić sa dva zlata u utrci na 60 metara i bacanju vortexa, Marta Lukać je pobijedila u u trci na 60 metara i bila srebrena u bacanju vortexa.

Mia Grbavac je pobijedila u utrci na 200 metara i bila brončana u utrci na 100 metara, Gabriela Grgić pobijedila je u skoku u dalj i bila brončana u utrci na 100 metara, Lora Grubišić pobijedila je u utrci na 300 metara, Lara Grubišić pobijedila je u bacanju vortexa.

Oglas

Nadalje, Nikolina Milas pobijedila je u bacanju kugle, Nora Vuković bila je srebrena u utrci na 100 metara i skoku u dalj, Nora Raffanelli bila je srebrena u bacanju vortexa i skoku u dalj, Mia Brkulj bila je srebrena u u trci na 60 metara, Noah Puharić bio je srebreni u utrci na 200 metara.

Vjekoslav Pavlinović bio je srebreni u bacanju kugle, Šime Vujčić bio je srebreni u utrci na 400 metara, Marijeta Kosor bila je brončana u bacanju kugle, Anda Lalić bila je brončana u utrci na 100 metara, Darko Kusić brončani u utrci na 300 metara.

MD/ foto AK Sv Marko