Gradonačelnik Zoran Paunović donio je Rješenje o imenovanju projektnog tima za provedbu projekta “Endemic pathway – ePATH” koji je odobren za financiranje na drugom pozivu za prijedloge projekata u okviru trilateralnog “Interreg IPA crossborder programme”. Osim Hrvatske programom su obuhvaćene Bosna i Hercegovina te Crna Gora.
U timu su Tamara Batinić Ćulav, viša stručna suradnica za projekte i razvoj, koja je ujedno i voditeljica projekta, Ivana Pleić, viša stručna suradnica za
protokol i odnose s javnošću – komunikacijski menadžer, Valentina Bilić, savjetnica za knjigovodstvo proračun i plansko-analitičke poslove – financijski menadžer, Hrvoje Pejić, savjetnik za javnu nabavu Grada Makarske – asistent, Neven Vranješ, viši stručni suradnik za nadzor nad poslovima održavanja komunalne infrastrukture – asistent, te Dražen Nemčić, stručni suradnik za zaštitu okoliša i gospodarenje otpadom – asistent.

Inače, vrijednost projekta je preko 1,5 milijuna kuna, a gotovo u cijelosti se radi o bespovratnim sredstvima. Glavni cilj projekta je kreiranje zajedničke turističke ponude u tri zaštićena području kroz promociju prirodnih i kulturnih vrijednosti.

Makarski dio projekta usmjeren je na Kotišinu.

Oglas

Ivona Ćirak