Doigravanjem za prvo mjesto u županijskim ligama i razigravanjem za ostanak završena je još jedna boćarska sezona.

U njoj su važnu ulogu igrala i Brela II, koja su sjajnu sezonu okončala na najljepši mogući način, naslovom prvaka Druge županijske lige! Breljani su od početka krenuli fenomenalno te su se iz kola u kolo sve više i više dizali.

Dobre igre dovele su ih do prvog mjesta na kraju regularnog dijela sezone, što im je omogućilo znatno komotniju situaciju u play-offu. Naime, to je značilo da će obje potencijalne utakmice u doigravanju odigrati na Makarskoj rivijeri, što im je olakšalo put do titule.

Oglas

U polufinalu play-offa za protivnika su dobili Gradinu. Breljani su u taj dvoboj ušli kao favoriti, što su na kraju i potvrdili. Odličnom igrom došli su do nove pobjede i velikog finala. Drugi polufinalni par činili su Veli Varoš i Potravlje.
U velikom finalu našli su se druga momčad Brela i Veli Varoš. Bio je to vrlo uzbudljiv i zanimljiv dvoboj, a do naslova prvaka stigli su Breljani, koji su slavili s 15:9.

To je uistinu veliki uspjeh za drugu momčad Brela, koja će se sljedeće sezone natjecati u prvom rangu županijskog boćanja. U njemu se od ranije nalazi i KTC Makarska, stoga ćemo u sezoni 2023./2024. tamo imati i lokalni derbi.
D.Srzić/ foto MD