Ravnatelj Doma zdravlja Splitsko-dalmatinske županije dr. Marko Rađa javno će se zahvaliti nesebičnom Bračaninu Josipu Juriću iz Supetra, donosi dalmatinskiportal.hr.

Jurić je, naime, u ime svoje pokojne supruge Bebe i njega donirao 100.000 kuna Domu zdravlja Splitsko-dalmatinske županije u svrhu poboljšanja zdravstvene zaštite u Supetru.

-Ova sredstva će se namjenski upotrijebiti za građevinske pripreme u prostoru hemodijalize, oko 60.000 kuna te za nabavku novog postrojenja za pretpripremu i pripremu vode za hemodijalizu. Pretpriprema stoji oko 230.000 kuna, a priprema, reverzna osmoza oko 250.000” – iznio je Rađa.

Oglas

U ime svih građanka i građana Grada Supetra, a vjerujem i otočana, zahvaljujem gosp. Josipu na donaciji 100 tis za proširenje odjela hemodijalize u Domu zdravlja u Supetru. Bilo mi je čast upoznati gosp. Josipa te pomoći mu u realizacije njegove želje i želje njegove pok. supruge Bebe da donira sredstva u poboljšanje zdravstvene zaštite na našem otoku. Skroman i samozatajan čovjek sa velikom ljubavi prema pok. supruzi te Braču! Hvala!” – napisala je na svom FB profilu gradonačelnica Supetra, Ivana Marković.

M. D. /foto Fb