Zrakoplov Croatia Airlinesa sinoć je obavio prvi let na novoj sezonskoj liniji između Splita i Praga, a izravni međunarodni letovi na toj liniji planirani su subotom sve do sredine rujna ove godine, izvijestio je u nedjelju nacionalni avioprijevoznik.

“Uvođenjem izravnih međunarodnih letova između Praga i Splita češkim je turistima ponuđen još kvalitetniji izbor putovanja na hrvatski dio Mediterana te su im još više približene prirodne, kulturne i povijesne ljepote Republike Hrvatske”, poručio je Slaven Žabo, direktor komercijalnih poslova.

Povratne zrakoplovne karte za letove između Splita i Praga putnicima su na raspolaganju po promotivnoj cijeni već od 139 eura. Promotivne cijene karata vrijede isključivo za kupnju preko www.croatiaairlines.com ili m.croatiaairlines.hr, a uključuju aerodromske pristojbe, naknadu za izdavanje zrakoplovne karte (TSC), besplatan prijevoz jednog komada prtljage (do 23 kilograma težine) te uslugu u zrakoplovu. Putnici mogu rezervirati sjedalo online, a letenjem skupljaju i nagradne milje.

Oglas

Svi putnici na sinoćnjem povratnom letu Prag-Split, koji su u splitsku zračnu luku sletjeli u 22 sata i 45 minuta, nagrađeni su vaučerom u iznosu od 30 eura koji se može iskoristiti prigodom kupnje zrakoplovne karte za sljedeće putovanje Croatia Airlinesom.

Croatia Airlines u razdoblju od lipnja do rujna ove godine planira letove iz Hrvatske u 18 europskih metropola, odnosno 19 zračnih luka u kojima će se putnicima, zahvaljujući suradnji s partnerima iz udruge Star Alliance i drugim avioprijevoznicima, nuditi mogućnosti vezanih letova u odredišta diljem svijeta, stoji u priopćenju.

Hina /foto Wikipedia