Iz HRNK Zmaj javljaju da je Vijeće sportske arbitraže ukinulo odluku o registraciji neodigrane utakmice Hrvaca i Zmaja s 3:0 za domaće, kao i odluku o oduzimanju jednog boda makarskoj ekipi.

-Kao što Vam je poznato HRNK Zmaj se žalio HOO na Odluke Komisije za žalbe NS Split koja je neodigranu utakmicu 14. kola 3. HNL JUG između NK Hrvace i HRNK Zmaj registrirao 3:0 (par-forfe), te na oduzimanju jednog boda.Upravo smo dobili Rješenje Vijeća sportske arbitraže koja ukida obje navedene Odluke te predmet vraća na ponovno odlučivanje.Također HNS se obvezuje nadoknaditi Zmaju troškove postupka.

HRNK Zmaj je do sada više puta isticao i ovim putem dokazao da se u ovome slučaju ponašao krajnje odgovorno sljedeći i pridržavajući se svih uputa epidemiološke službe, te s pažnjom i brigom za zdravlje kako svojih tako i igrača NK Hrvace, te svih službenih osoba koji su trebali biti nazočni na predmetnoj utakmici.

Oglas

HRNK Zmaj ne sumnja da će u ponovljenom postupku Komisija za žalbe NS Split postupiti prema Rješenju Vijeća sportske arbitraže te zakazati novi termin za odigravanje utakmice između NK Hrvace i HRNK Zmaj te vratiti oduzeti bod.

HRNK Zmaj se zahvaljuje svima koji su nam čitavo vrijeme davali podršku u nastojanju da dokažemo da smo bili u pravu, a posebno Odvjetničkom uredu Dario Lalić i Bojan Filipović koji su nas na najbolji način zastupali na tom putu – objavili su iz makarskog trećeligaša.
M. D. /foto HRNK Zmaj