Iz lokalnog Društva prijatelja Hajduka pohvalili su se velikim brojkama – punih 1.000 upisanih članova Hajduka s bazom u makarskom DPH od početka ove godine.

– Da nam je netko nakon prošle, rekordne godine koju smo završili sa 645 članova prognozirao da ćemo nakon 53 dana nove godine biti na tisuću članova – vjerojatno bi mislili da su promili u krvi u pitanju – objavili su na društvenim mrežama.

Već sa prvim danima 2022. krenulo je jako i sa online učlanjivanjima, te smo već prije prve akcije bili na 100, a onda su krenule terenske akcije učlanjivanja u Makarskoj dva puta, Drveniku, Gradcu i nedavno i Živogošću i sad smo na 1001 članu, a tek je 22. veljače 2022. U danu kad je i Hajduk prešao brojku od 50.000 članova, mi danas ulazimo u krug “1000+” DPH-ova kao 8. Društvo prijatelja Hajduka koje ima više od 1.000 članova (Zadar, Šibenik, Dubrovnik, Zagreb, Mostar, Sinj, Stuttgart i Makarska).

Svi ste čuli predsjednika, idemo dalje istim ritmom, idemo rušiti sve rekorde zajedno što se tiče pretplatnika, članova, posjete na tribinama, a od predsjednika očekujemo da nam ispuni samo jednu želju. Svi smo tu sve ove godine samo zbog Hajduka, zbog velikog, časnog i poštenog Hajduka i hvala svim našim članovima, hvala svim našim volonterima koji su svo ovo vrijeme bili tu i bit će tu iz istog cilja – za veliki Hajduk, objavili su iz DPH Makarska.

Oglas

MD/foto DPH Makarska