Iz DPH Makarska najavili su akciju učlanjivanja u Hajduk za 2021.godinu, koja će se održati u subotu na rivi.

Sve nas mori i žalosti trenutna situacija na tablici, kao i loš rezultat kao posljedica nikakve igre, posebno u zadnjoj utakmici na Poljudu, al na to ne možemo utjecati. Ne možemo zabiti penal umjesto Mije Caktaša ili pogoditi s 6 metara čistu šansu umjesto Jakoliša, ne možemo određivati hoće li beka igrati Mujakić ili zašto je u napadu Diamantakos, a nije Umut ili obratno, no ima nešto na što možemo i trebamo utjecati, a to je da i u ovakvim trenucima budemo uz Klub, da i u ovakvim trenucima pokažemo kako pripadamo Hajduku!

Proći će i ova tuga od rezultata, a mi do tada jedino šta možemo napraviti je pokazati članstvom da smo i formalno uz Hajduk, jer na utakmice ne možemo ići zbog epidemiološke situacije i jedina potpora koju sada možemo jasno iskazati je da i danas, točnije rečeno POSEBNO BAŠ DANAS, budemo uz Hajduk, budemo dio Hajduka!

Oglas

Zato dođi u subotu na rivu od 10 do 13 sati i ispuni svoju hajdučku dužnost – učlani se i pripadaj Hajduku i odmah dobij svoju člansku iskaznicu za 2021. godinu!
M. D. /foto Facebook