Gradonačelnik Makarske dr. sc. Zoran Paunović danas je u sklopu neformalnog druženja na Gradskom sportskom centru čestitao Ragbi klubu Makarska rivijera koji je u dva tjedna osvojio dva vrijedna pehara: naslov prvaka u ragbiju 15 za kadete do 14 godina(30. svibnja) te naslov prvaka u ragbiju 7(12. lipnja). Uz pobjedničku ekipu bili su potpredsjednik Jakša Lovreta, treneri Petra Drušković, Petar Župan, Beni Grle i Luka Kovačić te sportski direktor Drago Lulić.

-Čestitam vam na uspjesima i ne sumnjam da će vam ovi osvojeni pehari biti poticaj za daljnji rad. Rezultati su važni ali ništa manje nije važno još nešto. Kroz sport ćete naučiti neke osnovne vještine koje će vam biti od velike pomoći u daljnjem životu bez obzira hoćete li nastaviti sportskim putem, hoćete li nakon srednje škole početi raditi ili nastaviti školovanje. Sport vam daje i ono što smo svi mi prije imali kada nije bilo mobitela a to je socijalna dimenzija – družite se, upoznajete se i učite se pravim vrijednostima u životu. Bravo, od srca vam čestitam na osvojenim peharima, naglasio je gradonačelnik dr. sc Zoran Paunović uputivši čestitke i svim predstavnicima Ragbi kluba Makarska rivijera, upravi i trenerima.

Ovom prigodom gradonačelnik je članovima i članicama pobjedničke ekipe podijelio njihove omiljene zimske majice s kapuljačom sa grbom Grada Makarske i logotipom kluba, dok su gradonačelnik i zamjenica gradonačelnika dobili na poklon ljetne majice s natpisom državni prvaci.

Oglas

U ime kluba gradonačelniku je zahvalio kapetan pobjedničke ekipe Roko Mihaljević, a ostali zaslužni za titulu ragbi prvaka u kategoriji do 14 godina za 2021. su i Anđelo Bašković, Antea Marija Marijančević, Filip Adrian Jerkovic, Antonio Rajčević, Antonio Šunjić, Arijan Mujagić, Roko Lovreta, Karlo Župan (dokapetan), Luka Rusendić, Petar Staničić, Bartul Gavić, David Šunjić, Ella Poturović, Maja Ribičić, Emili Staničić, Nina Topić, Danin Žaja, Karla Hoffmann, Benjamin Žaja, Lorenco Rajčević i Borna Pivac.
MD/ foto: O.Franić