Drugo izdanje Festivala bespravne gradnje i devastacije prirode održat će se 2. listopada u uvali Vruja.

– Centralno događanje bit će dodjela nagrade “Zlatna Vruja” za drugu najljepšu devastaciju pomorskog dobra u Hrvatskoj. Prva nagrada, jasno, pripada najboljem devastatoru na svijetu, našem Stipi.

Do 25. rujna nominacije prima stručni žiri sastavljen od istinskih ljubitelja građevinske mafije. Omiljenu bespravnu građevinu koja se nalazi na pomorskom dobru možete kandidirati komentirajući na našu za to predviđenu objavu na Facebook stranici festivala. Već sad se vidi da će konkurencija biti jaka.

Oglas

Ostatak programa ne smijemo još otkriti, ali spomenut ćemo da uključuje prosvjedno sunčanje i prosvjedno slušanje gramofonskih ploča.

Nadamo se da ćemo ponovno okupiti brojne prijatelje pikamera iz cijele Hrvatske, stoji u priopćenju organizatora jedinstvenog Festivala bespravne gradnje.

Inače, na Facebook stranici festivala pozvani su građani da nominiraju svoju omiljenu bespravnu devastaciju pa su pristigle razne prijave. Tu je ilegalni objekt na Sv.Petru u Makarskoj, Raduča u Primoštenu, Barić draga u blizini Starigrada, Uvala Borak…

Već se vidi da će žiriju biti teško izabrati Vruju 2.