Fish Delish brand je moderan i inovativan koncept street food restorana koji priprema i poslužuje originalna jela čija je osnovna namirnica riba, a isključivi i beskompromisni uvjet kvaliteta namirnica.

Cijela riblja priča ukusnih i vizualno atraktivnih i upadljivih jela, zaokružena je prepoznatljivim vizualnim identitetom branda, loga i uređenja, zvučnim i lako pamtljivim imenom, uz standardizaciju svake etape u pripremi i posluživanju jela. Tako je Fish Delish brand u kratkom vremenu postao tržišno prepoznatljiv među širokim krugom zadovoljnih kupaca, kao mjesto ukusnih, zdravih i modernih ribljih jela.

Uspješnim početkom poslovanja u svojoj prvoj poslovnici u Murteru, potaknuti brojnim pohvalama zadovoljnih gostiju, započela je razrada ideje o franšiznom obliku poslovanja Fish Delish branda. Počevši od zaštite žiga, preko detaljne razrade pisane dokumentacije vezane uz cjelokupno poslovanje, od otvaranja i opremanja objekta do standardizacije svakog dijela poslovnog procesa s kojim će se budući primatelj franšize susresti, formiran je cjelovit sustav materijala koji predstavljaju temelj budućih franšiznih poslovnica Fish Delisha, kojim je detaljno objašnjen i time olakšan put edukacije i pripreme budućih franšizera.

Shrimp Torpedo

Upravo jedna takva franšizna poslovnica otvorila je svoja vrata prošle godine u Makarskoj, na adresi Lištun 4 te svojom sjajnom ribljom ponudom obogatila tamošnju gastro scenu.

Shrimp Dog

Svako naše jelo pomno je osmišljeno i kombinirano s ribljim namirnicama vrhunske kvalitete uz zanimljive dodatke i umake naše vlastite recepture, a prilagođeno je za take out i usputnu šetnju ili uživanje u ugodnoj atmosferi naše terase.

Black & YellowPasta
Mini Delish

Naš meni obuhvaća raznovrsna riblja jela. Tako nudimo riblje burgere, fish dogove, tople i hladne sendviče, tjestenine, salate, fish and chips i sirovu riblju platu, a od ove godine kada počnemo s radom u jutarnjim satima, imat ćemo priliku predstaviti vam i naše izvrsne doručke, kao i jela iz “brunch stuff” ponude.

Fish Delish Makarska svoja vrata otvorio je 01.05.2023., s radnim vremenom od 12-22 h. Dođite i probajte riblje proizvode ovog novog hrvatskog branda!

Sponzorirani sadržaj 
Tuna Steak Delish
Fish Delish Makarska