U sklopu 46. Praznika cvijeća-Flowers & fashion prije nekoliko dana je u Dioklecijanovim podrumima u Splitu i pred brojnom publikom održana modna revija na kojoj su sudjelovali Emtrien design, Tomislav Jerčić – obrt Toma kao i naša Marina design. Makarska dizajnerica prikazala je svoju mini kolekciju kao uvod u novu kolekciju proljeće-ljeto 2023, koja će biti prikazana početkom petog mjeseca u Zagrebu.

– Kolekcija je bazirana na ženstvenim i ležernim modelima koji određenim zahvatima u konstrukciji daju personalizirani “touch” ženama koje žele biti posebne i drugačije.Make-up za reviju je radila Marijana Jukić – kazala nam je o reviji Marina Šimić Obradović.

Sama manifestacija Praznik cvijeća – Flowers & fashion održava se od 20. do 26.ožujka na dvije lokacije, te ugošćuje dizajnere cvijeća i floriste iz Španjolske, Italije, Mađarske, Slovenije i Poljske. Organizator je Udruženja obrtnika Split, u suorganizaciji sa Obrtničkom komorom Splitsko – dalmatinske županije, gradskim tvrtkama Žnjan d.o.o., Parkovi i nasadi d.o.o., a pod pokroviteljstvom grada Splita, Turističke zajednice grada Splita i Muzeja grada Splita.
M.D./foto privatni album

Oglas