Danas i sutra (četvrtak i petak) u vrgoračkom Domu sportova četiri će momčadi sudjelovati na neslužbenom superkupu Hrvatske. Riječ je o novoformiranom natjecanju koje će po svemu sudeći od sljedeće sezone biti službeno po okriljem HNS-a, a koje su naši klubovi prigrlili po uzoru na najjaču svjetsku futsal ligu LNFS (Španjolska).

Turnir organizira Plenum klubova 1.HMNL u formatu “Final Four”, a cilj je podići još više interes za futsal. S obzirom da je omiški Olmissum u prošloj sezoni osvojio oba trofeja (prvenstvo i kup), službenog superkupa sukladno propozicijama ove sezone nema.

Omišani ipak ne sudjeluju na ovom neslužbenom natjecanju, no tu su finalist prvenstva Novo Vrijeme Apfel, finalist kupa Vrgorac, te polufinalisti prvenstva Futsal Dinamo i Crnica. Ždrijebom je odlučen raspored odigravanja polufinalnih susreta.

Oglas

Tako će prvi na parket Vrgorac i Crnica (18:00 sati), dok će u drugom polufinalu snage odmjeriti Novo Vrijeme Apfel i Futsal Dinamo (20:00 sati). Sutra će se u istim terminima odigrati utakmica za 3. mjesto i finale. Tribine vrgoračkog Doma sportova otvorene su za publiku, no sukladno epidemiološkim mjerama dozvoljen će biti ulazak isključivo uz predočenje COVID-potvrde, a za sve one koji nisu u mogućnosti uživo pohoditi vrgorački hram futsala dostupan će biti prijenos uživo putem livestreama , piše CROfutsal

MD/foto MNK Novo Vrijeme

18:00 Vrgorac – Crnica
20:00 Novo Vrijeme Apfel – Futsal Dinamo