Mobilna aplikacija Get Work, koju je osmislio Makaranin Mario Marević, našla se u finalu hrvatske Social Impact Award nagrade zajedno s još pet domaćih projekata, a svojim glasom možete pripomoći i osvajanju nagrade.

Get Work je mobilna aplikacija (usluga na zahtjev ) koja djeluje kao posrednik između kupaca i pružatelja različitih usluga. Get Work jedina je aplikacija na hrvatskom tržištu u kojoj se mogu pronaći recenzije, cijena, lokacija, iskustvo i kontakt davatelja usluga na jednom mjestu, fokus je na C2C vrsti posredovanja bilo koje vrste usluge.Svoj glas možete ostaviti OVDJE, i to na način da odaberete trojicu favorita – aplikacija Maria Marevića je pod rednim brojem 4 (Get Work).

Inače, SIA Hrvatska kao licencirani nacionalni program provodio se od 2014. do 2016. te 2019. godine. Ovogodišnji projekt provodi HUKI (Hrvatski ured za kreativnost i inovacije) kojem je cilj promicanje poduzetništva, društvenih inovacija, umrežavanja te međusobne pomoći pri razvoju osobnih vještina za zapošljavanje i osobni napredak. Kroz organizaciju različitih konferencija, cjelogodišnjih programa i radionica, skupova, i neformalnih događanja, ova udruga stavlja u središte interesa umrežavanje mladih i neformalno obrazovanje, čiji je krajnji cilj podizanje motivacije, poduzetničkog duha i spremnosti mladih da sudjeluju u oblikovanju pozitivnih društvenih promjena uz cjeloživotni osobni razvoj te povećanje osobnih kompetencija s ciljem kreiranja prosperitetne budućnosti svakog pojedinca, a samim time i čitave zajednice.
M.D. / foto screrenshot

Oglas