Ljubitelji glazbe Đorđa Balaševića sjajno su se proveli u subotu navečer u restaurant & wine baru Del posto Grand hotela Slavia, uživajući u glazbenoj večeri posvećenoj slavnom novosadskom kantautoru.Večer Balaševića protekla je tako uz zagrebački tribute band Neki novi klinci koji su, da spomenemo, u 15-godišnjoj karijeri sada prvi put nastupili u prostoru restorana. No s obzirom da je večer bila rasprodana tjednima prije samog događaja dočekala ih je prava koncertna atmosfera.

Kako je cijela zima u Grand hotelu Slavia u znaku gastro evenata, tako je i ovaj event imao svoju posebnu gastro priču koja je označila početak nove velike priče poduzeća Hoteli Baška Voda.Chef Mario Obrovac, ovom večeri predstavio je svojim menuom naznake novog koncept pripreme i usluživanja hrane u ovom poduzeću. Mario Obrovac je do nedavno bio chef najboljeg zagrebačkog sushi restorana Takenoko, a novu dimenziju u svojoj karijeri odlučio je započeti u Baškoj Vodi za početak na Matrioška sushi vikendima u Grand hotelu Slavia, gdje će gosti svaki vikend moći uživati kušajući sushi, ali i posebna jela chefa Marina Ivanca.

Od sredine proljeća sushi priču chef Mario Obrovac nastavlja u restaurant & sushi baru Matrioška.Program u Grand hotelu Slavia nastavlja Večer Slavonije i Baranje prvog veljače, kad nastupa tamburaški sastav Dyaco i njihova gošća Indira Forza dok će svoju kuhinju i bogatu paletu vina predstaviti restaurant Stari podrum i Iločki podrumi.Nakon Večeri Slavonije i Baranje za sve zaljubljene 14. veljače, na Valentinovo, chef Pero Savanović u suradnji sa Zigante tartufima priprema spektakl za nepca, a za glazbeni dio večeri pobrinut će se grupa Leut.
M.D.