Kako javljaju iz Javne ustanove Park prirode Biokovo, večeras će na biokovskoj Nebeskoj šetnici video spot snimati popularni engleski glazbeni duo Gorgon City.

Inače izvode elektronsku glazbu, na Spotify platformi imaju više od 5 milijuna mjesečnih preslušavanja, a posebno su producirali glazbenu podlogu za Park prirode Biokovo.

Nastup organizira francuska medijska platforma Cercle koja je posvećena promociji izvođača i koncertnih lokacija uz iznimnu razinu produkcije. Cilj im je usmjeriti pažnju na umjetnost, kulturnu baštinu i prekrasne krajolike spajajući dvije grane umjetnosti – glazbu i video. U Hrvatskoj su odabrana tri lokaliteta za snimanje različitih izvođača i to Nacionalni park Plitvička jezera, dubrovačke zidine i Park prirode Biokovo.

Oglas

Snimanje će se održati na vidikovcu nebeska šetnica – Skywalk Biokovo, a događaj neće biti otvoren za javnost. Izvođači će snimati sa slušalicama tako da glazba neće utjecati na prirodu.
Snimljeni sadržaj će se emitirati na svim CERCLE platformama, a također će biti dio umjetničke instalacije umjetnika Michaela Murphyja u galeriji Saatchi u Londonu. To će donijeti veliku vidljivost videu, pjesmi i muzeju, a istovremeno će biti dio velike umjetničke instalacije. Zbog ovog snimanja Park prirode Biokovo danas prima posjetitelje do 17 sati – objavili su iz PP Biokovo.

M. D. /foto: Gorgon city, Ksenija Protrka/PP Biokovo

M. D.