U suradnji YSK-a i Grada Makarske u subotu 13.studenog će na Trgu 4.svibnja 533 akcijom sadnje stabala u nađem gradu započeti projekt “JYSK za moj zeleni grad”.

Kako je na društvenim mrežama objavio makarski gradonačelnik Zoran Paunović, tvrtka je izabrala upravo Makarsku za početak ovog projekta, čiji je cilj potaknuti, malim koracima, promjene na lokalnoj razini.

– Drago nam je da je JYSK Hrvatska izabrao Grad Makarska za početak velikog projekta, JYSK ZA MOJ ZELENI GRAD, čiji je cilj potaknuti promjene na lokalnoj razini. Mali koraci, uz sustavan rad i angažman svih nas mogu dovesti do velikih promjena.

Oglas

Grad Makarska i JYSK pozivaju sve zainteresirane građane da nam se u subotu, 13. studenoga u 10,00 sati, pridruže u sadnji stabala koje ćemo saditi u sklopu zajedničkog projekta JYSKa i Grada Makarske.Drvored stablašica sadit ćemo u subotu na Trgu 4. svibnja 533. Građani Makarske tako imaju priliku uz zaposlenike Pogona i JYSKa biti dijelom promjena prema zelenoj Makarskoj. Molimo sve zainteresirane da nam se jave u inbox.

Nadam se da ćete nam se u subotu pridružiti u što većem broju. U slučaju lošeg vremena akcija se odgađa za nedjelju 14. studenoga u isto vrijeme – pozvao je Paunović.

MD/foto Goran Morović