Grad Makarska raspisao je natječaj za prijam u službu djelatnika odnosno djelatnice u službi održavanja u pogonu za obavljanje komunalnih djelatnosti u Gradu Makarskoj, te je imenovao i povjerenstvo za natječaj.

Natječaj potpisuje upravitelj Pogona za obavljanje komunalnih djelatnosti, a riječ je o natječaju za radno mjesto na neodređeno vrijeme. Rok za prijave bio je do konca ožujka, a kako doznajemo od Antonija Zeca, voditelja pogona, povjerenstvo će se sastati ovog tjedna te razmotriti ponude i provesti daljnju proceduru.

Stručni uvjeti su srednja stručna sprema, ekonomske ili tehničke struke, najmanje četiri godine radnog iskustva na odgovarajućim poslovima, te osnovno znanje u MS Officeu.

Oglas

Voditelj tržnice provodi tržni red na Gradskoj tržnici, organizira poslove na održavanju Gradske tržnice, vrši naplatu pruženih usluga na Gradskoj tržnici te kontrolu naplate po ugovorima za pružanje usluga sa korisnicima tržnice, vrši evidenciju korisnika prodajnih mjesta na Gradskoj tržnici, te obavlja i druge poslove po nalogu upravitelja Pogona.

M.D.