Poduzetnički centar Aktiva u suradnji s Društvenim centrom Gradac organizira dvije zanimljive i korisne edukacije o poduzetništvu i turizmu, u četvrtak 17. i petak 18.3.

Edukacije će se održati u prostorijama Društvenog centra Gradac, na adresi Jadranska 107 u Gradcu.

U četvrtak je tema “O poduzetništvu”, a početak u 17 sati.

Oglas

U prvom dijelu saznajte sve o tome što je potrebno za uspješnu poduzetničku priču, kako podići kvalitetu postojećeg poslovanja i još bolje poslovati. U drugom dijelu edukacije, saznajte sve o HZZ-ovoj potpori za samozapošljavanje vrijednoj do 150.000,00 HRK i kako što bolje pripremiti svoju prijavu!

U petak se govori o turizmu. Početak je također u 17 sati.

U prvom dijelu saznajte sve o dostupnim natječajima i poticajima za razvoj turizma, podizanje kvalitete svojih apartmana i uspješniji turistički razvoj. U drugom dijelu saznajte kako uspješno prezentirati svoju turističku ponudu na internetu, a posebno na društvenim mrežama, i tako povećati broj upita.

 

Predavanja će održati direktorica Poduzetničkog centra Aktiva, Dijana Žderić. Podijelit će znanja koje je stekla kroz 12 godina iskustva na rukovodećim pozicijama u bankarstvu te upravljanje dvama tvrtkama, od kojih je jedna bila prva (i jedina) bračka agencija za destinacijski menadžment, posvećena promociji turističkih sadržaja. Osim nje, u predavanjima će sudjelovati i projektna menadžerica, Dijana Šabić, koja ima više od 15 godina iskustva i angažmana u neprofitnom sektoru, nebrojeno mnogo napisanih i provedenih većih i manjih projekata za različite naručitelje, te 100% prolaznost poslovnih planova izrađenih upravo za samozapošljavanje. Osim rada u Poduzetničkom centru, vlasnica je mini marketinške agencije D.RIFTER.

M.D./foto M.D.