Već četiri godine za redom mlada Klara Andrijašević nosi titulu najbolje sportašice grada Makarske, a s obzirom na rezultate koje postiže na atletskim mitinzima, ne bi nas nimalo začudilo kada bi svoju “vladavinu” u lokalnim okvirima potvrdila barem još nekoliko puta. Zajedno s trenerom Stjepkom Vodanovićem, inače trenerom godine u Makarskoj za 2020., Klara je danas bila na prijemu kod gradonačelnika Zorana Paunovića, koji joj je osim buketa cvijeća uručio i prigodni poklon bon za potrebe nove sportske opreme.

U kratkom razgovoru Klara Andrijašević ispričala je danas da su joj uvjeti koje ima u Makarskoj dovoljni za kvalitetan razvoj, zbog čega ne razmišlja o promjeni sportske sredine, te je izrazila zadovoljstvo i onim što vidi po pitanju odnosa Grada prema sportu.

oznorCOBR

– Meni je uistinu čast doći ovdje, svjesna sam da u Gradu vide rezultate i osobno me jako veseli da Makarska prepoznaje vrijednost ne samo sporta i sportskog uspjeha, nego i promocije koju jedan sportaš može napraviti za svoj grad. Mi jesmo mali grad, ali nipošto nismo beznačajni – govori Klara Andrijašević.

Oglas

-Prvi dio sezone prošao je i više nego dobro, istrčala sam neke rezultate koje smo stvarno dugo čekali, a nastupila sam i na nekoliko većih natjecanja gdje sam se i sama iznenadila u smislu koliko mogu, ali i koliko rezerve još imam u sebi. Ovu trenutnu pauzu smo iskoristili za pripreme jer me za tri tjedna čekaju nastupi u Italiji i Švicarskoj gdje ću nastupati u utrkama na 1.500 metara, nakon čega sezonu završavam nastupom u Karlovcu. Naravno, odmah slijede i pripreme za novu sezonu – kazala je Klara.
O.Franić / foto O.F.