Uoči današnje prijateljske utakmice između Zmaja i Hajduka , predstavnici splitskog kluba potpisali su produženje dugogodišnje sponzorske suradnje s makarskom tvrtkom Apfel.

Ugovor su svečano potpisali predsjednik Uprave HNK Hajduk Lukša Jakobušić i vlasnik tvrtke Apfel Mijo Pašalić. Potpisivanju ugovora prisustvovali su članica Uprave HNK Hajduk Marinka Akrap, izvršni direktor tvrtke Apfel Matko Pašalić te prvotimci Bijelih Lovre Kalinić i Filip Krovinović.

Logo tvrtke Apfel i dalje će krasiti prednju stranu dresa juniorske momčadi, aktualnih prvaka Hrvatske koji će uskoro započeti svoj nastup u UEFA Ligi prvaka mladih.

Oglas

– Sve sponzorske ugovore do sada potpisivali smo na Poljudu, ali sada smo odlučili malo promijeniti pristup te smo iskoristili dolazak u Makarsku kako bi s jednim od naših najdugovječnijih sponzora potpisali novi ugovor koji je duplo bolji nego prijašnji.

Obitelj Pašalić je na taj način još jednom pokazala svoju povezanost s Hajdukom, a posebno mi je drago što će se gospodin Mijo kroz Hajdučku zajednicu još više angažirati oko kluba – istaknuo je predsjednik Uprave HNK Hajduk Lukša Jakobušić prilikom potpisa ugovora.

– Praktički od samih početaka tvrtke smo sponzori Hajduka, nekad u manjem, nekad u većem iznosu, ali volimo Hajduk i cijela moja obitelj, a tu su već tri generacije, je iznimno ponosna na ovu suradnju. I to će trajati, ako Bog da zdravlja i ako tvrtka bude uspješna. Želja nam je da Hajduk ove godine osvoji trofej, mi stariji pamtimo uspjehe i trofeje, ali volio bih da i mlađi dožive tu radost – naglasio je Pašalić.
MD / foto Hajduk.hr