Marijo i Berto Gojak, otac i sin iz Makarske, imali su čast biti posebni gosti HNK Hajduk uoči i za vrijeme utakmice s Lokomotivom. Članovi su Kluba, učlanjeni preko DPH Makarska kao i ostatak njihove obitelji, a upravo oni izvučeni su između nešto više od 11 tisuća članova (u trenutku izvlačenja) Hajduka koji su postali ili produžili članstvo u 2021. godini.

Hajduk je Mariju i Bertu po dolasku poklonio prigodne šalove koji su dio novog asortimana za 110. rođendan Kluba te razgledavanje stadiona i upoznavanje s klupskom poviješću u pratnji našeg kroničara Jurice Gizdića i stadium tour vodiča Frane Grgurevića.

– Čast mi je biti ovdje i drago mi je. Inače utakmice gledam s istočne tribine, a želio bih u budućnosti utakmice gledati sa sjevera. Najdraži igrač Hajduka mi je Lovre Kalinić zato što sam i ja golman u Zmaju iz Makarske – kazao je mladi Berto.

Oglas

On i njegov otac tako su bili prvi navijači u Hrvatskoj koji su imali priliku pogledati utakmicu s tribine u vrijeme dok su stadioni zatvoreni zbog epidemioloških razloga. Njih dvojica ušli su u Hajdukovu kvotu osoba koje mogu prisustvovati na tribinama.

Njihov doživljaj na žalost nije bio potpun budući da su Bijeli u utakmici poraženi od Lokomotive, no nadamo se da će se ubrzo njih dvojica, ali i ostali navijači vratiti na tribine, u boljem raspoloženju i s boljim rezultatima na terenu.

MD / foto: Robert Matić/Hajduk.hr