Policija je u srijedu izvijestila da je na području Imotskog u garaži 40-godišnjeg muškarca pronašla dva osobna vozila od kojih je jedno ukradeno na području Primoštena, a za drugo nije imao dokumentaciju te je protiv njega podnesena kaznena prijava.

Kako se navodi u priopćenju splitsko-dalmatinske Policijske uprave, oba vozila su oduzeta pošto je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno postojanje osnova sumnje da je 40-godišnji muškarac ostvario obilježja kaznenog djela prikrivanje zbog čega će protiv njega nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava. Kriminalističko istraživanje nastavlja se i dalje.

Za jedno od pronađenih vozila utvrđeno je da je ukradeno 11. srpnja 2020. na području Primoštena i za tim vozilom je bila raspisana potraga, a za drugo vozilo, za koje osumnjičeni nije imao dokumentaciju, u tijeku je provjera, priopćeno je iz splitsko-dalmatinske Policijske uprave.

Oglas

Također, tijekom pretrage pronađeno je 3,3 grama kokaina, pa će protiv 40-godišnjaka biti podnesen i optužni prijedlog zbog zlouporabe droga.
Hina / ilustracije D.A.