Turistička zajednica Općine Brela započinje s povezivanjem subjekata u projekt integralnog upravljanja kvalitetom destinacije kako bi se gostima pružila najbolja usluga, promicala kvaliteta i poticala izvrsnost. Turistička zajednica poziva dionike koji pridonose kvaliteti turističke ponude destinacije da se priključe projektu.

– Ispunjavanjem Prijavnice svaki dionik turizma u Brelima dobiva priliku za individualni pristup, savjetovanja sa stručnjacima, marketinšku analizu, analizu online reputacije, mogućnost sudjelovanja u programu dobrodošlice IQM Pass, kao i edukacije prema odabranim temama te pozive na tjedne edukacije za turističke profesionalce „Srijedom u 17“. Cilj projekta je stvoriti konkurentan, odgovoran i održiv turizam kroz postavljanje standarda kvalitete i praćenje rezultata s posebnim naglaskom na umreženost kao ključ upravljanja kvalitetom cjelokupne destinacije.

U sklopu projekta IQM Destination fokus se istovremeno stavlja na izvrsnost dionika, zadovoljstvo gosta koji destinaciju doživljava u cijelosti, ali i na lokalno stanovništvo koje će kroz implementaciju projekta vidjeti ekonomske, društvene i ekološke benefite održivog pristupa upravljanju destinacijom. Upravo je zato jedan od osnovnih dijelova projekta prikupljanje mišljenja stanovnika o turizmu Brela. Anonimnom upitniku možete pristupiti na poveznici: https://www.surveymonkey.com/r/B7Y28SL, a podaci prikupljeni upitnikom koristit će se u provedbi projekta i razvoju održivog upravljanja kvalitetom destinacije.

Oglas

Nakon uključenja dionika te početnog mjerenja zadovoljstva destinacijom stanovnika, dionika i gostiju, slijedi stvaranje standarda IQM Destination Brela za pojedinu grupu subjekata – hoteli, privatni smještaj, kampovi, ugostitelji, turističke agencije, stoji u pozivu TZ Brela.

M.D./foto M.D.