Mladi krilni napadač Ivan Brnić raskinuo je ugovor s Hajdukom i prešao u Dugopolje,gdje traži mjesto za dokazivanje i povratak na veliku scenu. Podsjetimo, Brnić je već u svom debiju upisao asistenciju za pobjedu ‘bijelih’, no za prvu momčad skupio je ukupno 12 nastupa, u međuvremenu prebolio i teži oblik koronavirusa…

– Možda je najbolje da na neki način krenem opet iz početka. Dugopolje sam prepoznao kao najpogodniju sredinu za razvoj mladog igrača i krećem u novi izazov. Danas mi je prvi trening, jedva čekam krenuti s radom. Poznajem i trenera Vukasa iz Hajduka, smatram da sam dobro odabrao. Hajduk ostaje moj klub, ‘bijelima’ uistinu želim sve najbolje, ali moja budućnost je povratak na veliku scenu kroz novo dokazivanje – kazao je Brnić za Dalmatinski portal.

U veljači ove godine,kada je došao trener Paolo Tramezzani, mladića iz Makarske pogodila je korona, i to teži oblik. – Sedam dana mi temperatura nije silazila ispod 40. U ožujku sam opet nastupao za drugu momčad, ali korona je ostavila posljedice, prošla su još dva mjeseca i tek onda sam se osjećao potpuno fit, nastavlja Brnić kojeg je Hajduk namjeravao poslati na posudbu u BiH Premijer ligu,u igri je bio i Inter iz Zaprešića, no na kraju se sve završilo odlaskom.

Oglas

– Meni Hajduk puno znači, tu sam iz Makarske došao kad mi je bilo devet godina, prošao sam sve uzrasne kategorije, igrao za sve mlade reprezentativne selekcije, no u ovom trenutku sam se odlučio na odlazak u Dugopolje – govori Ivan Brnić.
M.D. / foto Hajduk.hr