Mr.sc. Ivana Kraljević Radalj nova je pročelnica Upravnog odjela za financije i proračun. Time je napokon okončan natječaj za ovo radno mjesto, a vijest o tomu objavio je gradonačelnik Zoran Paunović.
Ivana Kraljević Radalj izabrana je, kako je naveo, kao najbolji kandidat nakon testiranja i bodovanja kandidata od strane povjerenstva.
– Nakon što je Ekonomski fakultet u Zagrebu završila među 10% najuspješnijih studenata, 2007. godine stekla je diplomu poslijediplomskog studija Teorija i politika marketinga pri Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Od 2014. godine predaje na stručnom studiju Financijski menadžment, Sveučilišta u Dubrovniku. Ivana ima opsežno iskustvo u bankarskom sektoru, a na mjesto pročelnice Upravnog ureda za financije i proračun dolazi nakon OTP banke gdje je radila kao voditeljica Tima za male poduzetnike Zagora i Makarska, stoji u priopćenju.
Službeno nam na naše upite nije bilo odgovoreno koliko je prijava stiglo, ali neslužbeno doznajemo da se prijavilo vrlo malo kandidata.
M.D./foto M.D.