Kandidat SDP-a za gradonačelnika Makarske Zoran Paunović danas je u Kalalargi predstavio svoju suradnicu, Antoniju Radić Brkan, kandidatkinju za zamjenicu gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima.

„Sretan sam što je uz mene osoba koja svojim moralom, uvjerenjima i djelovanjem može biti uistinu na ponos našem gradu. Siguran sam da ćemo zajedno donijeti Makarskoj novu energiju i snagu za razvoj i napredak. Antonia i ja oduvijek dobro funkcioniramo kao tim i veselim se zajedničkom radu za dobrobit našeg grada“,kazao je.

Antonia je rođena Makarka, diplomirala je na Odsjeku za kulturu i turizam Filozofskog fakulteta u Zadru – smjer komunikologija i 18 godina je provela u poduzetničkim vodama kao direktorica i suvlasnica agencije u event industriji. U bogatoj karijeri imala je priliku mentorirati svojih 10 stalno zaposlenih kolega i oko 200 vanjskih projektnih suradnika, a upravljala je brojnim korporativnim i javno-privatnim projektima i želi svoje iskustvo i poslovno znanje staviti na raspolaganje Makarskoj i svojim sugrađanima.

Oglas

Ističe da kao nekadašnja stipendistica Grada može svojim djelovanjem na neki način vratiti svojoj zajednici ono što je u nju uložila. Dodatno se usavršavala na Cotrugli Business School u Zagrebu gdje je završila akreditirani MBA program za poduzetnike i menadžere.

„Znam što znači biti poduzetnik, raditi od jutra do sutra i znam koliko uspješno vođen grad može olakšati život i pomoći svojim ljudima. Danas sam bogatija znanjem, drugačijom perspektivom i iskustvima koje sada stavljam na raspolaganje svom gradu. Nije bilo lako, ali 18 godina poduzetničkog iskustva mi pomaže da razumijem sve prepreke koje mladima stoje na putu u razvoju njihovih ideja.

Zato ću kao zamjenica gradonačelnika Makarske mladima uvijek biti na raspolaganju“ – poručila je Radić Brkan i zaključila da će Makarska opet biti grad kojem se mladi vraćaju.

Naglašavajući iskustvo u velikim projektima poput Adventa u Zagrebu i suradnju s hotelijerima na Makarskoj rivijeri, Antonia Radić Brkan je za kraj poručila: „Nadam se kako ću opravdati povjerenje koje mi je Zoran dao i da će Makarani prepoznati našu energiju i volju. Neopterećeni smo prošlošću, imamo iskustvo iz realnog sektora i želju i znanje da napravimo krajnje potreban zaokret kakav Makarska zaslužuje“.

M. D. /foto MD