Danas je održana skupština na kojoj je došlo do promjene na čelu našeg kluba, te je umjesto gospodina Mije Pašalića novi predsjednik postao dosadašnji član izvršnog odbora Kristijan Dugandžić – javljaju iz MNK Novo Vrijeme Apfel.

-Dosadašnjem predsjedniku koji je na skupštini iznio pregled učinjenog u prošloj godini, kao i općenito podsjetio na učinjeno za vrijeme njegovog vodstva Klubom, te pojasnio svoje razloge zbog kojih se želi povući s mjesta predsjednika i koje je skupština prihvatila, želimo reći veliko HVALA na svemu učinjenom u proteklim godinama i znamo da će g. Mijo Pašalić ostati upisan zlatnim slovima u povijesti Novog Vremena, a njegova tvrtka Apfel i dalje ostaje glavni sponzor našeg Kluba – objavili su

Izvršni odbor pojačan je dosadašnjim prijateljima kluba, te su novi članovi IO postali Marko Jelčić i Ivan Grbešić.

Oglas

Novi predsjednik Kristijan Dugandžić je istakao da ciljevi Kluba ostaju isti, a to je isključivo borba za trofeje i da se na tom putu ništa neće promijeniti promjenom predsjednika i zahvalio je svima na prijedlogu i podršci.

Kako nadalje obavještavaju iz kluba, odmah nakon skupštine dogovorena je suradnja s dva nova igrača, a to su:

MARIN SESAR, 24 godine star reprezentativac BiH, koji je zadnju sezonu proveo kao član ekipe Mostar Stari Grad.

BLAGO GAŠPAR, također 24 godine, povremeni reprezentativac Hrvatske, najpoznatiji našim pratiteljima futsala kao igrač koji je igrao zapaženu rolu za dubrovački Square, a zadnju sezonu je proveo u Italiji i MNK Hercegovina.
M. D.