Nakon što su početkom ovog tjedna kadeti Novog Vremena izborili plasman na državnu završnicu, u istoj misiji sada se nalaze i juniori. Makarski malonogometaši sinoć su u sklopu utakmice za trećem mjesto gostovali kod Heroja 2007, a završilo je remijem (5:5).

Ispadanjem od AFCU-a u polufinalu Novo Vrijeme nije ostalo bez šansi za plasman na završnicu PH. I njima se, baš kao i kadetima, pružila prilika da u dvomeču za treće mjesto izbore odlazak na državnu završnicu. Na tom putu stoje im Heroji, koji su u polufinalu eliminirani od Vrgorca. Prva utakmica odigrana je sinoć, a Novo Vrijeme je ostvarilo vrijedan gostujući remi.

Bila je to odlična i vrlo efikasna utakmica u kojoj je na kraju palo čak 10 pogodaka! U prvom poluvremenu Novo Vrijeme nije djelovalo dobro, te su domaćini na odmor otišli s prednošću 4:2. Nastavak susreta ponudio je znatno bolje izdanje naših mladića, te su na koncu uspjeli ostati neporaženi. Dvostruki strijelac za momčad Novog Vremena bio je Marko Rašić, a po jedan su dodali Ivan Begović, Gabrijel Lasić i Bartul Ora.

Oglas

Remi iz Čiste Velike nudi veliku neizvjesnost uoči uzvrata u Makarskoj. I jedna i druga ekipa imaju podjednake šanse za prolazak, a činjenica da se igra u gradu podno Biokova mala je prednost na strani Novog Vremena. Međutim, Heroji sigurno ne dolaze s „bijelom zastavom“. Očekuje nas jedna „ratnička“ utakmica u kojoj bi o pobjedniku na kraju mogle odlučivati nijanse. Točan termin uzvratnog susreta još uvijek nije poznat.

D.Srzić/foto MNK Novo Vrijeme