Nakon duge stanke za vikend je održano  kickboxing prvenstvo Hrvatske u Omišu, a čini se okolnosti od posljednjih mjeseci nisu promijenile navike boraca makarskog Mawashija. Nastupivši sa 9 boraca u uzrastu mlađih kadeta,starijih kadeta i juniora, Makarani su se vratili kući sa sedam medalja – pet zlata i dvije bronce.

U uzrastu mlađih kadetkinja Sara Boban u kategoriji do 37 kg s 3 pobjede osvojila  jenaslov prvakinje Hrvatske. Zatim Mia  Vranješ do 47 kg također s 3 pobjede osvaja titulu prvakinje Hrvatske. Toni Ursić u kategoriji do 47 kg kao i njih dvije s 3 pobjede osvaja postaje ponovno prvak Hrvatske kao i prošle godine. Mia Brbić nastupila je do 32 kg i osvojila broncu,a Marin Matić je ostao bez medalje u svom prvom nastupu.

U uzrastu starijih kadeta Marko Zelić osvaja zlato do 47 kg. Gabrije Dugonjić u svom prvom nastupu gubi birbu i ostaje bez medalje,a Toma Rujak do 63 kg osvaja broncu.

Oglas

I u Kategoriji juniora do 74 kg David Jozipović s 3 fenomenalne borbe s prekidima postaje prvak Hrvatske po prvi put. Za 2 tjedna predstoji međunarodni turnir Kutina open.

M. D. /foto KBK Mawashi