Komičarka Duška Mušić nastupila u konobi KUS Njega i poručila: Fak lav, svima daj!

U konobi KUS Njega sinoć je, u uobičajeno veseloj i domaćoj atmosferi, održana još jedna večer koja je ovog puta pripala Duški Mušić, književnici i komičarki iz Ploča, koja je izvela svoj stand up nastup pod nazivom “Fak lav, svima daj”.

Lišena cenzure glede kako teme tako i izbora riječi, ismijavši potrebu da se prikažemo fini i kulturni, umirovljenica je publici ispričala šaljive dogodovštine vezano za neslavno iskustvo s aerobikom, ali i zgode vezane za cyber sex koji je, kako je rekla, otkrila u kasnijoj dobi.

Epilog cyber sex avanture nećemo otkrivati jer bi to bio nepotrebni “spoiler” za sve one koji bi rado pogledali nastup komičarke. Kazavši za sebe da je kategorija 60+, ali i otkrivši na humorističan način svoje viđenje svijeta iz perspektive i dalje živahne i znatiželjne umirovljenice, Mušić je progovorila i o jednostavnim, pragmatičnim spoznajama zrelih godina koje u centar napokon stavljaju sebe samu i sve ono što komičarku veseli. Što ju sve veseli, opet ne bi bio red otkrivati.

Oglas

Seksualne je metafore, u duhu teme večeri, koristio i domaćin konobe Damir Tomić koji je podsjetio kako se upoznao s autoricom koja je prvi put u KUS Njegi gostovala prije četiri godine. – Bilo je to u vrijeme kad se čak ni veći od KUS Njega nisu uspjeli dići, našalio se Tomić.

Za glazbeni dio bila je zadužena izvrsna Anka Ilijašević koja je – opet u tonu teme večeri – odabrala i otpjevala hita Fever. Nakon formalnog dijela večeri, ako se ikakvo događanje u KUS Njegi može nazvati formalnim, gosti su se ostali družiti uz ćakulu, pjesmu, ukusne zalogaje, topli kamin i nevjerojatno topli ambijent najpoznatijeg utočišta kulture i antidota otuđenju u vidu tradicionalne konobe.

Ivona Ćirak /foto Goran Morović