– Ovog ljeta Makarsku osvajamo bogatim programom predstava i koncerata – ovako je koncertni promotor Music Time Production na društvenim mrežama najavio datume ovoljetnih događanja koje organiziraju u našem gradu, ukupno sedam, od čega četiri koncerta i tri predstave.

Ljubitelji predstava tako će 21. srpnja imati priliku gledati Tarika Filipovića, koji gostuje sa ‘Sex i glad’ a tjedan dana kasnije, 28.srpnja, nastupa Dragan Marinković Maca s ‘Kakva ti je žena, takav ti je život’ dok je za 6. kolovoza najavljen ‘Dejt’ sa Sandrom Silađev.

Koncertni program donosi zvučna imena. Nakon što su Makarani na Ljetnoj pozornici već imali priliku gledati Let 3 i Psihomodo Pop, slijedi još nekoliko većih koncertnih događanja – Nina Badrić vraća se u Makarsku 31.srpnja, dok u našem gradu prvi put pjeva Božo Vrećo, i to 10. kolovoza.

Oglas

Prije tri godine Queen Real Tribute su napravili sjajnu atmosferu u Makarskoj, dobra je vijest da se i oni vraćaju i to 16.kolovoza, dok ćemo prvi put u našem gradu imati priliku gledati Bajagu i Instruktore, i to 24. kolovoza.

MD/foto MD