U Tučepima, gdje je pokrenuta hvalevrijedna humanitarna akcija za izgradnju kuće obitelji Majkić u Majskim Poljanama, i dalje se ne zaustavljaju lokalne ćakule glede financija i samog računa. Ponukana time, na svojoj Fb stranici obratila se Udruga Kredenca koja je upozorila na mogućnost pokretanja tužbe zbog priča o navodnom nestanku novca s računa.

-Obavještavamo sve naše pratitelje i mještane, a posebno dušebrižnike ako im i dalje nije jasno tko je organizator humanitarne akcije za obitelj u Majskim Poljanama a tko su inicijatori (tučepske udruge) da je humanitarni račun napravljen od strane Opcine Tucepi te da je isključivo načelnik Ante Čobrnic odgovoran svojim potpisom za svaku isplatu u projektu izgradnje kuće obitelji u Majskim Poljanama te da je svaka uplata naših mještana i donatora evidentirana te će se na kraju akcije objavit imena istih kao i svaka isplata koja ide za izgradnju biti će potkrijepljena računima. Stoga svi koji su zabrinuti oko toga mogu se svakodnevno informirati u prostorijama Općine ili nazvati načelnika te će dobiti pravovremenu i točnu informaciju vezano za ovaj humanitarni i hvalevrijedan projekt.

Nadalje, što se tiče rada udruge Kredenca uvijek smo obavijesti dijelili transparentno svojim članovima, volonterima, pratiteljima, naša vrata su uvijek otvorena za pitanja,prijedloge,pomoć i zajedništvo. Ponukani nekolicinom ljudi u Tučepima koji šire klevete, laži, dezinformacije i izruguju se na račun naše udruge i članova koji vrijedno doprinose volontirajući za potrebite, ubuduće ćemo biti primorani poduzet mjere koje će ipak institucije odrađivati, a sve u svrhu zabrane širenja neutemeljenih optužbi i kleveta. Udruga Kredenca je osnovana sa ciljem da pomaže potrebite i radi na dobrobit svog mjesta a tako će i ostati. Našim članovima, volonterima, mještanima i svima vama koji nas pratite i dajete nam podršku!, stoji u priopćenju Lijane Rudelj, predsjednice Udruge Kredenca.

Oglas

M. D. /foto M.D.