Glazbena knjižara Rockmark objavila je hrvatski prijevod prve sveobuhvatne biografije Chrisa Cornella pod naslovom “Total F*cking Godhead”, u kojoj novinar Corbin Reiff iznosi kronologiju života poznatog američkog pjevača, utemeljitelja i frontmena rock grupe Soundgarden.

U knjizi, objavljenoj u nas istodobno kada i u svijetu, glazbeni novinar Corbin Reiff iz Seattlea na 340 stranica kronološki prati život jednog od najboljih i najprepoznatljivijih pjevača svih vremena: od odrastanja i prvih bendova, sve do formiranja Soundgardena s kojim je ’90-ih dominirao glazbenom scenom i popularnom kulturom, skupa s Pearl Jamom, Alice in Chains i Nirvanom.

Nije zaboravljena ni Cornellova dinamična solo karijera, vrijeme provedeno u Audioslaveu i Temple of the Dog, kao ni problematične godine borbe s ovisnošću.

Oglas

“Obogaćena izjavama onih koji su bili bliski s Chrisom Cornellom, ‘Total F*cking Godhead’ – fraza kojom se u grunge svijetu opisuje iskustvo za koje drugi superlativi ne bi bili dostatni – temeljito je istražena biografija koja podsjeća na grunge eksploziju, ali i na talent i osobnost legendarnog rockera koji je svoj život tragično okončao 2017. u 53. godini”, stoji u najavi.

Prijevod na hrvatski potpisuje Rebeka Vujasinović.

Hina/foto Rockmark