Grad Makarska dobija svoje klizalište kao dio adventskog programa. Otvaranje je u subotu u 16:00 sati a osmišljen je bogat zabavni i kulturno-umjetnički program za djecu.
Kao uvod u otvorenje klizališta za posjetitelje osmišljen je plesni program na klizaljkama.

Organizator klizališta je tvrtka Arctic iz Rijeke koja je postala jedan od lidera na europskom tržištu za poslove savjetovanja, proizvodnje, iznajmljivanja i prodaju opreme za mobilna i fiksna klizališta.Klizalište se nalazi na atraktivnoj lokaciji uz more, PARKING – LUČICA ispred hotela Osejava. Površina klizališta je 300 metara kvadratnih a u sklopu ledenog parka postavljene su i 3 gastro kućice.

Na sv. Nikolu, sv. Lucu i Božić osmišljen je dječji program i podjela slatkiša.
Biti će organizirana i škola klizanja za djecu do 14 godina
31.12. 12:00h – 14:00h / Dječja Nova godina

Oglas

Posjetitelji će za ulaznicu i najam klizaljki te termin od 45 minuta izdvojiti 20 kuna, a park će raditi svaki dan od 9 do 22 h.

Klizanje je besplatno od 09 do 13h za štićenike domova za djecu s posebnim potrebama i domova za djecu bez roditeljske skrbi, polaznike dječjih vrtića i osnovnih škola, članove amaterskih kulturno umjetničkih udruga – Grada Makarska (organizirani dolazak uz prethodnu najavu),besplatni termi za zdravstvene djelatnike (organizirani dolazak uz prethodnu najavu).

Vidimo se u ledenom parku u Makarskoj – poručuju organizatori.
MD / foto MD